Nerezové dřezy a varné desky
K čištění by měly být použity měkké utěrky a tekuté domácí čističe. Doporučujeme čisticí a ošetřovací přípravky společnosti Alveus. Vyhýbejte se čističům stříbra, podložkám z oceli, bělicím nebo abrazivním čisticím prostředkům. Na součásti z nerezové oceli neklaďte nechráněné kovové předměty.
Pokud by nerezová ocel přišla do styku se silnými kyselinami nebo vyluhováním, okamžitě je vypláchněte velkým množstvím vody. Aby nedošlo k zabarvení, nenechávejte na povrchu z nerezavějící oceli potravinové nebo žíravé látky (např. ovocné šťávy, kuchyňskou sůl, ocet, hořčici, majonézu atd.) delší dobu. Doporučujeme, aby výrobky z nerezavějící oceli byly po použití umyty suchým měkkým hadříkem, aby se zabránilo tvorbě šupin.
Do not expose the kitchen sink to strong chemicals such as:
Do not place on the drainer or bottom of the kitchen sink hot cookware that you took directly from the oven or from the hob (hot pans, cookware, dishes). When filling the boiling water into the kitchen sink, liquid cold water should also be running. Do not cut directly onto the dishwasher surface. ALVEUS_pokyny k údržbě.pdf |