Nerezová ocel
Hlavní charakteristiky a výhody nerezové oceli AISI 304 jsou: Snadné čištění, které zajišťuje vysokou úroveň hygieny; Odolnost vůči vysokým teplotám a rychlým změnám teploty (tepelný šok);
Odolnost vůči nárazům; Odolnost vůči chemickým vlivům; 100% recyklovatelnost.
Nerezové kuchyňské dřezy Alveus jsou k dispozici ve čtyřech povrchových úpravách. Povrch z nerezové oceli může být hladký a pololesklý (NAT). Po kartáčování povrchu pouze v přímém směru získáme kartáčovanou (BRS) nerezovou ocel, která se objeví v trochu matném tmavém a elegantně poškrábaném povrchu. Kartáčování povrchu dřezu v různých směrech mu dodává hedvábnou záři se saténovým povrchem (SAT). Povrchová úprava Leinen (LEI) má vzhled drobného vzoru, díky kterému je nerezová ocel méně citlivá na drobné škrábance.